Höstlov

Jag hade tänkt att viga min dag åt det kommande biologiprovet, men det blev tydligen inte så. Nördade datorn i några timmar, gick på promenad, nördade datorn i ytterligare några timmar.
Och imorgon är det skola. Lite hemskt faktiskt. Det är konstigt vad snabbt det går att vänja sig vid att vakna klockan ett och gå i pyjamas hela dagen, jämfört med att gå upp klockan sju och tillbringa dagen i skolan.

Hunger

Jag skulle ha gått och lagt mig tidigt ikväll, var det tänkt. Tydligen blev det inte så. Klockan är ett nu. Visserligen inte jättesent, ännu, men tillräckligt sent för att göra mig till en sur tant imorgon. Som altid när jag är uppe längre än midnatt så har jag drabbats av hunger. Jag varken orkar eller vågar gå ner för att ta mig en macka. Istället sitter jag alltså här med värkande mage och trötta ögon. Mysigt.
Rep idag. Lyckades komma två timmar senare än vad vi från början sagt. Fråga mig inte hur. Jag tror nog i alla fall att det är ganska bra för de andra att jag inte är där. De har nämligen lyckats knåpa ihop ett flertal låtar de gånger jag har varit borta. Ett intro och en halvfärdig låt fick vi (de) ihop idag.
Jaha, det var väl en uppdatering av min dag. Jo, just det. En sak till. Jag har bytt namn på bilddagboken. Först bytte jag till latrin, men fick sådan ångest över det att jag bytte igen. Den gången til ett långt finskt ord som jag för tillfället inte kommer ihåg. Allt för att göra det knepigt för alla, inklusive mig själv.

Billie the Vision and the Dancers

Har varit i Vimmerby de senaste dagarna. På grund av datorbrist har jag inte kunnat blogga. Har i och för sig inte funnits särskilt mycket att skriva om, ändå. Nu har jag dock något jag tänkte ta upp, nämligen BTV. Alltså Billie the Vision, för er okunniga. De spelade på Skylten igår och jag var där tillsammans med bandet. Väldans bra var det. Lars, a.k.a. Pablo, a.k.a. Billie, är snygg. Tyvärr körde de varken I'm a cuckoo eller Absolutely Salutely, men det var ändå en väldigt trevlig kväll. Mycket sång och dans för min del. Kan dock inte varit särskilt trevligt för honom som stod framför mig, jag är nämligen tondöv. Texter är jag heller inte särskilt bra på att memorera och därför blev det lite låtsasspråk då och då.
Nu ska jag till bussen och sedan repa.

RSS 2.0